Welcome to Vlora

Estrada e të Rinjve sjell “Fllad rinor” në teatrin e qytetit të Vlorës

Humor me problematika të jetës së përditshme, ku spikat Parodia si zhanërr i veçantë i humorit tradicional vlonjat.Në datat 16, 17 e 18 shtator, ora 19.30.Ju vetëm hajdeni se për të qeshurat kemi menduar ne!Biletat ua sjellim aty ku ju jeni, në...

Sazan Guri nuk përmbahet fare: Krishti ishte shqiptar, mbante qeleshe

Eruditi nga Ura Vajgurore dhe pasardhësi i pellazgëve Sazan Guri, vijon të befasojë me deklaratat e tij të larmishme. Së fundmi ai ka dalë me një përfundim të ri që i kalon përmasat e gjetjeve mbi origjinën shqiptare të piramidave të Egjiptit apo...

“Hamami i Grave” vjen në Vlorë

Komedia e “Teatrit Shëtitës Çajupi” do të shfaqet në Vlorë për 4 netë, për ti dhuruar emocione të bukura publikut. “Hamami i grave”, një komedi nga shtatë femra që japin gjithçka në skenë, do jetë në qytetin bregdetar në datat 16, 17, 18, 19 shkurt...

Kategoria - Argetim

Weather Data Source: das wetter morgen in Vlora

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.