Welcome to Vlora

Reshje të dendura shiu edhe në jug të vendit, probleme me prurjen e lumenjve

Reshje të dendura kanë përfshirë edhe Jugun e vendit.

Vetëm gjatë natës së kaluar, sasia e reshjeve në Gjirokastër ishte rreth 6 mm ndërsa aktualisht moti vijon të jetë me reshje.

Akset kombëtare megjithatë janë të lira dhe sasia e ujërave në lumenjtë Drino e Vjosa është ende jo problematike edhe për shkak të thatësirës së gjatë të verës.

Disa probleme me prurjet e përrenjve po vihen re në akset dytësore drejt Lunxhërisë, Zagorisë, Cepos dhe Dropullit.

Shto koment

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.