Welcome to Vlora

Qyteti i Vlorës pa një terminal autobuzash

Edhe pse investimet e Bashkisë Vlorë apo dhe të qeverisë shqiptare për një Vlorë që projekton të ardhmen , lë për të dëshiruar mos ndërhyrjen në investim për pikat më kryesore që i duhen qytetit .

Një nga pikat qe kemi konstatuar si media ,është mungesa e një terminali autobuzash në qytet e cila lidh Vlorën me qytet e tjera .Edhe pse u ‘trombetua’ disa vite më parë për një projekt të tillë,askush nuk flet më. Tashmë Vlora cdo vitë ka një rritje të numrit të turistëve të huaj ,të cilët orvaten nëper qytet për të gjetur ndonjë autobuz ,furgon apo makinë për të vizituar qytetet e tjera apo anasjelltas .

Shto koment

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.