Welcome to Vlora

Pse këtë dimër, këpucët me takë duhet t’i vishni patjetër me çorape

Sepse kështu thonë trendet e fundit dhe kur është fjala për trende nuk ka kundërshtime.

Këpucët me takë të veshura me çorape janë një trend i padiskutueshëm, që na fton të dukemi shik dhe në të njëjtën kohë plot stil.

Po çfarë çorapesh?

Fjala është për të gjithë llojet e çorapeve, nga ato të najlonit tek të leshtat apo të pambuktat.

Si t’i kombinojmë me këpucët?

Në rregull, po ju bëjmë një guidë të thjeshtë. Kështu që na falenderoni pasi të keni mësuar gjithçka që ju duhet.

Materiali

Përgjithësisht, çorapet e najlonit shkojnë me këpucë ose sandale klasike. Nëse keni një palë këpucë pa dekorime përpiquni të zgjidhni një paë çorape të dekoruara dhe e anasjellta.

Nëse keni bërë në plan të vishni këpucë dimërore të mbyllura, atëherë pështatni një palë çorape të leshta që do t’ju mbajnë ngrohtë dhe do t’ju bëjnë të dukeni plot stil.

Ndërsa në rastin e këpucëve vintage, zgjidhni çorape të pambukta. Kështu do të jeni mes një stili të përditëshëm dhe të sofistikuar.

Shto koment

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.