Welcome to Vlora

Primaret e PD – Ja kush janë kandidatët për Kryetar Bashkie në Vlorë

Mbas propozimeve në seksione dhe grup seksione dolën 16 emra ,por vetëm tre kandidatë kanë dorëzuar në kohë dokumentacionin në Partinë Demokratike të Vlorës të cilët janë

Nada Daullja – Mban pozicionin e nën kryetares së PD-së Vlorë .Mjeke e përgjithshme .

Hysni Sharra – Mban pozicionin e nën kryetarit të PD-së Vlorë. Ka mbajtur disa poste kryesore

Luman Kapaj – Kontribues i PD Vlorë .

Shto koment

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.