Welcome to Vlora

Përmbytje në Vlorë: uji mbulon tregun e gjësë së gjallë në Mifol

Lumi i Vjosës ka shtuar prurjet e ujit pas mesit të natës dhe niveli i tyre në urën e Mifolit i kaloi shtatë metrat.

Shkak janë bërë sasitë e mëdha të reshjeve të rëna jo vetëm në qarkun e Fierit, por edhe në qarkun e Gjirokastrës në kufi me të.

Welcometovlora.com citoi banorë të zonës që thanë se tregu i gjësë së gjallë nga ana e Vlorës, në Mifol, u përmbyt dhe rrezikohen dhe dy shtëpi.

Nga ana e Fierit, ujërat e lumit kanë mbërritur deri afër trasesë së linjës hekurudhore Fier – Vlorë

Shto koment

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.