Welcome to Vlora

Pashkët Katolike, Dritan Leli mesazh urimi për besimtarët

Besimtarët katolikë kremtojnë ditën e sotme festën e Pashkëve.

Kryebashkiaku i Vlorës Dritan Leli ka përcjellë një urim në rrjetet sociale.

“Sakrifica, si përjetimi që shoqëron këto orë të përndritura, na ka treguar përherë rëndësinë e jetës. Në këtë Ringjallje të Krishtit, gëzimi qoftë në familjet tuaja!

Të gjithë besimtarëve katolikë, Gëzuar Pashkën!Paqja qoftë e të gjithëve!”

Pashkët janë festa më e rëndësishme në kalendarin liturgjik të Kishës Katolike dhe kishave të tjera të krishtera që shënon ringjalljen e Jezu Krishtit pas kryqëzimit.

Shto koment

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.