Welcome to Vlora

Njoftim i rëndësishëm për banorët e Vlorës

Ndërmarrja e Ujësjellës Kanalizime Vlorë, njofton se nesër, ditën e Enjte, datë 15 Shtator, për shkak të një avarie të rëndë në linjën “FI 300”, do të ketë ndërprerje të ujit të pijshëm nga ora 7:00 e mëngjesit deri në orën 18:00 të pasdites në disa zona të qytetit dhe në Njësinë Administrative Qendër.

Nuk do të furnizohen me ujë

1-Zona nga rrethrrotullimi te “Albano&Romina në “Transballkanike te “Kastrati” pranë ish-Shkollës së Aviacionit

2-Lagja “11 Janari” ose ndryshe “Pusi i Mezinit”

3-Fshati Nartë

4-Zona e Zvërnecit

Ju lutemi të merrni masa!Faleminderit për mirëkuptimin

UJËSJELLËS KANALIZIME VLORË

Shto koment

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.