Welcome to Vlora

Në Vlore nuk ka roje bregdetare.Pushuesit: Jemi të friksuar, duhet marrë zgjidhje

Edhe pse jemi përgjatë sezonit turistik,Vlora nuk ka roje bregdetare . Mungesa e rojeve bredetare po krijon ‘panik’ te pushuesit të cilët ankohen cdo ditë . Janë subjektet private të cilat sipas marrëveshjes me Bashkinë ato si dhe institucionet e tjera duhen të bëjnë të mundur sigurinë e rojes . Situata është problematike për moshën e tretë apo fëmijët

Shto koment

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.