Welcome to Vlora

Mundësi punësimi,Vlorë

E keni menduar ndonjëherë të ndërroni profesionin apo të bëni një punë të dytë e cila ju mundësonë jo vetëm të ardhura të mira por edhe të punoni gjatë kohës që ju jeni të lirë?Bëhu një ndërmjetës i liçensuar në pasuritë e paluajtshme, një profesion i shumë kërkuar nga të rinjë ambicioz që duan të fitojn para duke e miksuar këtë edhe me kënaqësinë që të jep duke u bërë një negociues i zotiInvest1 Group ‘Real Estate’ ju ftonë të bëheni pjesë e team group-it që funksionon si një familje e madhe.

Tashmë Invest1 Group përfaqësohet edhe në disa shtete Europiane si Belgjikë, Poloni dhe Uk.Na dërgoni një email në info@invest1group.com me një letër motivim dhe nëse do të përzgjidheni për tu bërë pjesë e jona, e ardhmja juaj do t’ju premtoj më shumë nga sa keni imagjinuar

Kontakt +355684012107

Shto koment

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.