Welcome to Vlora

Mundësi Punësimi ,Eja bëhu pjesë e stafit tonë

A je i/e kënaqur me një pagë mujore 40.000- 50.000 lekë?

A të dalin këto të ardhura për të gjitha nevojat e tua?!

Ne besojm se ti mund të fitosh të ardhura shumë të mira nëse:

a.)ke aftësi ë mira kominikuese

b.) je i/e gatshëm të punosh në grup

c.) je aktiv në rjetet sociale dhe flet gjuhën angleze.

Agjentët imobiliar fitojn nga 2- 5.000 euro në muaj..

Por kjo varet nga aftësitë e tua dhe se sa kohë dhe energji i kushton

Nëse jeni gati për një ndryshim të tillë në jetën tuaj, atëherë ju e keni derën e hapur në kompaninë tonë

Dërgoni cv-n tuaj në adresën e email:

info@invest1group.com

Shto koment

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.