Welcome to Vlora

Mbeturinat sërisht hidhen në Pyllin e Sodës

Depozitimi i mbetjeve në Pyllin e Sodës ngelen sërisht problem ,pavarësisht ndërhyrjes për pastrimin e pyllit .Vihen re disa dhe mjaft problematika persa i perket hedhjeve te mbeturinave nga persona te papergjeshem duke sjellur seriozisht nje problem i madh ,e cilesuar si mushkria e qytetit

Pylli i Sodes eshte nje nga zonat ku eshte kerkuar te jete gjithmone ne vezhgim .

Shto koment

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.