Welcome to Vlora

Lyerja e fasadave ne rrugen “Ali Demi”

Në rrugën ‘Ali Demi’ dhe sheshin përpara Bashkisë Vlorë është një projekt në vazhdimësi e cila transformon estetikisht të gjithë zonën .Përfituesi i këtij projekti është Bashkia Vlorë ku do të bëhet ridimensionimit dhe lyerja e këtyre fasadave nxjerr në ‘dritë’ këtë zonë .

Nga ky projekt do të pëfshihen të gjithë të gjithë pallatet përfshire dhe rrugën e ‘Spitalit’

Shto koment

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.