Welcome to Vlora

Leja e peshkimit/ Peshkatarët amatorë në Vlorë: Nuk dimë ta marrim në e-Albania

Peshkimi sipas udhëzimeve të reja të ministrisë së bujqësisë për të peshkuar me dy kallama dhe 3 grepa dhe një leje nga e-albania nuk është pritur mirë nga peshkatarët amatorë.

Disa prej peshkatarëve  që i gjetëm buzë detit në Vlorë janë të moshuar thonë që kanë vështirësi në marrjen e lejes në e albania

sipas Ministrisë së Bujqësisë çdo person që dëshiron të peshkojë për arsye jotregtare duhet të aplikojë në e-albania për leje dhe pasi të ketë paguar tarifën atëherë merr autorizimin për peshkim. Një peshkatar  duhet të kapë  jo më shumë se 5 kilogramë peshk në ditë.

Shto koment

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.