Welcome to Vlora

Largimi i pushuesve ‘boshatis’ plazhet e Vlorës

Fillimi i shtatorit e gjen pothuajse të boshatisur pothuajse pjesën më të madhe të plazheve të qytetit.Pjesa më e madhe e cadrave dhe shezllonave ka qënë thuajse bosh.Pjesa më e madhe e administratoreve të plazheve ti mbaj të mbyllura pothuajse gjysmën të mbyllura për shkak të mungesës së pushuesve .Për shtatorin të dhënat nga operatorët turistik flasin për një zgjatje të sezonit verore për gjatë 15-ditëshit të parë të shtatorit .

Prenotimet të këtij viti janë në krahësim me një vit më parë janë më të pakta në numër .Shpresat janë për një sezon turistik i cili edhe në shtator të jetë i mirë në shifra . Për këtë muaj janë afro 40% të dhomave të njësive hoteliere të pronotuara teksa shifrat mund të jenë në rritje për shkak të prenotimeve në minutën e fundit (last minute)

Shto koment

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.