Welcome to Vlora

Kush janë 19 të përzgjedhurit nga Partia Demokratike e Vlorës

Në degën e Vlorës është mbyllur procesi për votimin e 19 kandidatëve për deputetë të Partisë Demokratike.

Vetë PD e këtij qarku njofton se në në proces kanë marrë pjesë 892 votues ose rreth 62% e anëtarësisë, nga 1500 demokratë në total.

Numri i anetareve me të drejtë vote: 1500 anëtarë.
Pjesëmarrja në votime: 892 anëtarë ose 59,5 %.
Anëtarët konfirmuan kandidatët e mëposhtëm, që vijonë procesin ne fazën tjetër:

Alta Haluci
Atird Hoxha
Bujar Leskaj
Edmond Fetahu
Eneida Vera
Eremal Arapi
Fation Veizaj
Hysni Sharra
Ilva Lamaj
Juliana Xhindoli
Kreshnik Alimerko
Liljana Elmazi
Lorenc Danaj
Martin Gega
Nada Daullja
Nadire Meçorapaj
Piro Ahmetaj
Saemira Shaska
Vullnet Karalliu

‘Procesi i brendshëm përfundoi! Demokratët e Vlorës janë bashkë dhe në aleancë edhe me qytetarët e ndershëm të Vlorës do të mundin të keqen dhe do ti sigurojnë fitoren e thellë Partisë Demokratike në zgjedhjet e 25 Prillit 2020.

Shto koment

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.