Welcome to Vlora

Krijohet agjencia për kontrollin, kultivimin dhe përpunimin e kanabisit

Këtë të enjte është krijuar Agjencia Kombëtare e Kontrollit dhe Monitorimit të Kultivimit dhe Përpunimit të bimës së kanabisit për qëllime mjekësore dhe industriale dhe Prodhimit të Nënprodukteve të saj.

Agjencia garanton përdorimin dhe mbjelljen, nga subjektet e licencuara, të farërave dhe fidanëve të importuar apo prodhuar në vendin tonë.

Krimi i kësaj agjencie, vjen pas Këshillimit Kombëtar të realizuar nga qeveria pak muaj më parë, ku sipas rezultateve të dala, 61% e të anketuarve u shprehën pro legalizimit të kanabisit për qëllime mjekësore

Shto koment

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.