Welcome to Vlora

Humbi mbrëmë në Orikum, turisti francez gjen vetë rrugën gjatë natës dhe del në Llogara (Detaje)

Turisti Francez i cili mbrëmjen e djeshme u deklarua i humbur nga një koleg i tij, gjate orëve të natës kishte mundur të shpëtonte vetë , dhe të dilte nga zona që kishte dhënë njoftimin .

Policia e Orikumit ka bërë kontrolle gjatë gjithë natës në kordinatat që kishin marrë se ndodhej qytetari francez por nuk kishte gjet asnje shënjë.

Duke parë që nuk kishte asnjë mundësi informacioni pasi nuk kishte valë në ate zonë që ndodhej francezi që deri më tani nuk bëhet e ditur mosha dhe emri, ka mundur që të dalë vetë në zonën e Llogorasë gjatë natës.

Policia e Orikumit dhe ADZM kishin vetëm koordinatat se ku mund të ndodhej.

Nuk është e para herë që turist kryesisht të huaj të humbin rrugën dukë ngjitur malet e jugut të vendit apo duke ecur nëpër shtigjet pyjore.

Shto koment

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.