Welcome to Vlora

Hackerat nxjerrin të dhënat e punonjësve të Ministrisë së Brendshme

Grupi i hackerave të “Homeland Justice” ka publikuar certifikatat e sigurisë së punonjësve në Ministrinë e Brendshme. Gjithsej janë 214 faqe me dokumente, krahas të cilave shkruhet:

Bari është gjithmonë më i gjelbër në anën e terroristëve! O ju që kërkoni nga historia dhe historia kriminale e çdo shqiptari! Keni bërë të njëjtën gjë edhe për ata terroristë komunistë?

Data e lëshimit të dokumentit është: 26-6-2020

Mbi të shkruhet:  Në zbatim të nenit 484 të Kodit të Procedurës Penale të Repuvlikës së Shqipërisë, nga verifikimet që iu bënë shënimeve në regjistrin gjyqësoir pranë kësaj Ministrie, rezulton se shtetasi…është i padënuar.

Ky dokument lëshohet për nevoja të brendshme të institucionit tonë.

Në fund shkruhet se lëshuesi i dokumentit është Fatmir Luzi, drejtor Personeli i Shërbimit Informativ të shtetit.

Shto koment

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.