Welcome to Vlora

Gjuetia e paligjshme vijon,flamingot qëllohen me armë nga “gjahtarët”

Gjuetia e paligjshme vijon të jetë problem në lagunën e Nartës, ku vijon gjuetia e paligjshme. Mëngjesin e sotëm peshkatarë të zonës kanë konstuatuar flamingo të qëlluar me armë zjarri ( gjuetie). Më herët ky shqetësim është ngritur edhe nga Administrata e Zonave të Mbrojtura nën administrimin e së cilës është zona e mbrojtur Vjosë – Nartë. Sakaq, dy muaj më parë policia nisi aksion për të sekuestruar mjete peshkimi dhe gjuetie të paligshme në zonë

Shto koment

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.