Welcome to Vlora

Gjëndje Alarmi : Vlora po tkurret!

Deputeti i Qarkut të Vlorës Bujar Leskaj rendit një sër të dhënash të INSTAT-it i cili i ka publikuar në profil e tij zyrtar në facebook

Sipas INSTAT qarku i Vlorës ka përkeqësimin e tretë në Shqipëri, pas Korçës dhe Fierit, të shtesës natyrore të popullsisë.

Shifrat e publikuara nga INSTAT dëshmojnë se vdekjet janë shumë më të larta se lindjet.

Vlora ka 543 vdekje më shumë se lindje për vitin 2022.

Kjo është një këmbanë alarmi për të gjithë!

Duhen marrë masa urgjente, të cilat të stimulojnë çiftet e reja, jo vetëm për të krijuar familje, por edhe me dhënien e bonuseve për bebet, kreditë e buta për strehim, mundësitë e punësimit dhe të pagave dinjitoze.

Në të kundërt plakja e popullsisë, emigracioni dhe politikat shkombëtarizuese të këtij sekti, rrezikojnë të na zhdukin si komb!

Shto koment

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.