Welcome to Vlora

Gjendet një trup i pajetë në një godinë të braktisur

Gjendet një trup i pajetë në një godinë të braktisur në lagjen “Kastriot” në Fier. Trupi i përket një personi të seksit mashkull.

Trupi është i dekompozuar dhe mund të ketë më shume se dy tre javë në kete vend.

Era e keqe ka alarmuar banorët dhe punonjësit që po punojne peë riparimin e njeërruge.

Vijon

Shto koment

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.