Welcome to Vlora

“Festivali i Luleve” plot ngjyra në qytetin e Vlorës

U cel te enjten per here te pare “Festivali i Luleve” ne Qendren plot ngjyra te qytetit te Vlores. Kjo Qender lulezoi nga lulet me te bukura ,me te fresketa plot ngjyra ,lulezoi nga femijet e ardhmja e ketij qyteti ,ketij vendi .

Do te jemi se bashku me bizneset e luleve ne qytet, artizanet, zejtaret dhe muzike e argetim pafund!

Falenderojme pafund kopshtet dhe shkollat 9 vjeçare te qytetit per angazhimin me punet e tyre tyre dhe paraden shumengjyreshe forme lulesh, Falenderojme yjet e QKF qe i dhane shkelqim vezullues ketij eventi. Na e zbukuruat eventin femije ashtu siç zbukuruat Vloren sot dhe do te zbukuroni Shqiperine ne te ardhmen !

Festivali i luleve sapo ka nisur, mos mungo! Bashkia Vlorë The_AADF, TID Vlora Studio Bleta Film & Photography Festivali i Luleve

Shto koment

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.