Welcome to Vlora

Dëmtohet aksi Vlorë-Orikum! Vështirësohet kalimi i mjeteve,shirat shkaktuan dëmë në sipërfaqe toke si dhe në akse rrugore

Reshjet e dendura të shiut nisën mbrëmjen e djeshme dhe shkaktuan dëmë në sipërfaqe toke si dhe në akse rrugore duke e vështirësuar kalimin e makinave.

Reshjet e dendura të shiut kanë dëmtuar akin Vlorë-Orikum. Rruga e cila ndodhet në zonën e Jonufrit tashmë kalohet vetëm në një sens

 

Shto koment

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.