Welcome to Vlora

Del në qarkullim pulla e përbashkët postare Shqipëri-Slloveni

Gjatë ditës së sotme doli në qarkullim emisioni i përbashkët i pullave “Shqipëri- Slloveni”, me tematikë ‘Ekoturizmi’.

Kjo pullë është simbol i bashkëpunimit të gjatë dhe të shkëlqyer mes dy postave homologe dhe marrëdhënieve midis dy vendeve tona.

Posta Shqiptare shprehet se është krenare që nëpërmjet kësaj pulle promovohet një nga pasuritë e rralla të natyrës shqiptare, Ishulli i Zvërnecit në Lagunën e Nartës, si imazh përfaqësues i Shqipërisë”.

“Ndërsa Sllovenia përfaqësohet me një nga ishujt e saj lumorë dhe liqenorë, konkretisht ishullin në liqenin Cernika”, thekson Posta Shqiptare.

Shto koment

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.