Welcome to Vlora

Bashkia Vlorë njofton qytetarët e saj

Ju informojmë, që parashikohet të ketë reshie shiu te dendura dhe Bashkia Vlore ka në gadishmëri të gjithë strukturat e saj. Do të kerkonim nga të gjithë qytetarët, të bëjnë kujdes dhe te informojnë nëpërmjet kontakteve tona në rrjetet sociale në mënyrë shmangien e rasteve emergjente.

Shto koment

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.