Welcome to Vlora

Bashkia Vlorë ka një thirrje për qytetarët e saj

Të dashur qytetarë të Vlorës

Ju ftojmë të bashkoheni me ne në një mbrëmje magjike dhe plot ngjyra! Do të ndezim dritat e pemës së festave në sheshin e Qendrës Historike.

Ky do të jetë një moment i veçantë për të ndarë gëzimin dhe shpirtin festiv me të gjithë ju.

Shto koment

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.