Welcome to Vlora

Adminstrata e Vlorës : Nga ‘Patronazhist kthehen në Aktivist’

Tashmë e gjithë administrata në Vlorës duhet të jetë pjesë e platformës Aktivisti.al e cila është risia më e re e Partisë Socialiste . Edhe pse dy ditë ka ngelur nga ardhja e kryetarit te Ps-së Edi Rama ne Vlorë për takimin e rradhës ‘Me njerëzit për njerzit ‘ e gjithë admintrata në mënyrë të imponuar duhet të kenë llogarine e tyre në këtë platformë ku do të informohen ,do të shpërndahen postimet kryesore të Partisë , por dhe direktivat për fushatën e 14 Majit 20223 që do të mbahen për kryetarët e bashkive .

PLATFORMA ‘AKTIVISTI’

Shto koment

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.