WelcometoVlora

Ka nisur rehabilitimi i rrugës ‘Fan Noli’në Çole

Ditën e djeshme ka nisur rehabilitimi i një tjetër rruge të kërkuar prej banorëve të Çoles. Në rrugën Fan Noli është hedhur shtresa e parë e stabilizantit për të vijuar më pas me asfaltimin.

Bordurat, ndërtimi i shtresës së binderit, asfaltimi dhe vijëzimi janë hapat e radhës! Do të punojmë çdo ditë thotë kryebashkiaku Dritan Leli, deri në fund të projektit për riasfaltimin dhe riparimin e rrugëve të qytetit.

Add comment