WelcometoVlora

‘Kapricot e Këshilltarëve’ harrojnë problematikat e nevojshme të komunitetit vlonjat

Tashmë ‘telenovela’ nuk ka të ndalur ku protagonistët kryesor ne rolin e antarëve të këshillit bashkiak të Vlorës dhe ‘luftës’ me kryetarin e kësaj Bashkie po merr një audiencë në komunitet dhe interesim jo vetëm në Vlorë por dhe më tej . Përtej ‘dëshirës’ për ballafaqimin publik midis këshilltarëve dhe kryebashkiakut , refuzojnë automatikisht takimet On-Line ne Zoom sic e parashikon dhe ligji për masat Anti Covid duke mos pranuar të jenë prezent .Në rendin e ditës sic është parashikuar me datë 24 Qeshor për :Ndihmën Ekonomike të familjeve në nevojë ,Grantet për kreditë e buta për familjet e reja, që priteshin të miratoheshin në takimin e radhës,këshilltarët e qytetit ‘harrojnë’ nevojat që kanë një numër i madh qytetarësh që sytë i kanë nga ky takim për ‘kapricot partiake ‘

Add comment