WelcometoVlora

Del në ankand “bisha” që Paul Walker drejtoi në “Fast and Furious”

Një makinë e drejtuar nga aktori Paul Walker në filmin “Fast & Furious” pritet të dalë në ankand muajin e ardhshëm. Toyota Supra u shfaq në filmin e parë në 2001 dhe në 2003. Supra është një model me një motor me gjashtë cilindra të linjës turbo dhe me një kambio automatike me katër shpejtësi. […]

Një makinë e drejtuar nga aktori Paul Walker në filmin “Fast & Furious” pritet të dalë në ankand muajin e ardhshëm. Toyota Supra u shfaq në filmin e parë në 2001 dhe në 2003. Supra është një model me një motor me gjashtë cilindra të linjës turbo dhe me një kambio automatike me katër shpejtësi.

Makina u ndërtua nga Eddie Paul për filmin e parë dhe u modifika për filmin e dytë. Ankandi për Toyota Supra 1994 do të zhvillohet nga 17-19 Qershor, megjithatë, aktualisht nuk ka vlerësime se sa pritet të jetë çmimi.

Duke qenë se është përdorur nga aktori i ndjerë, kjo makinë mund të shitet për ndonjë shifër marramendëse. Walker luajti në gjashtë nga shtatë filmat e parë para se të humbte jetën në moshën 40 vjeçare në një aksident në nëntor 2013.

Freelencer It

Add comment