Welcome to Vlora

Yuri Kim ‘zbarkon’ në Vlorë.Arsyeja është e fortë

Ditën e sotme,ambasadorja e shteteve të bashkuara të Amerikës znj.Yuri Kim ishte në qytetin e Vlorës e cila u mirëprit nga kryebashkiaku z. Leli . Fal investimit të bërë nga Shteti Amerikan për shkollën ‘Selam Musai’ në Babice,tashmë kushtet janë bashkohore dhe nga më të mirat në vënd.Bashkëpunimet dhe vëmendja e tyre e vazhdueshme, janë siguria e shpresës së këtyre fëmijëve të mrekullueshëm që janë rritur me ëndrrën amerikane.

Kryebashkiaku z.Leli në facebook

Kënaqësia e pritjes së Ambasadores së Shteteve të Bashkuara sot në Vlorë, Yuri Kim, shkonte bashkë me atë të fëmijëve sepse arsyeja e vizitës i kushtohej posaçërisht të ardhmes së tyre. Falë investimit të shtetit amerikan, nga sot, qindra fëmijë të shkollës ‘Selam Musai’ në Babicë, do të mësojnë në një shkollë me kushte nga më të mirat në vend. Bashkëpunimet dhe vëmendja e tyre e vazhdueshme, janë siguria e shpresës së këtyre fëmijëve të mrekullueshëm që janë rritur me ëndrrën amerikane. Përkushtimi i ambasadores, për të parë në sy dritën e çdo fëmije drejt së ardhmes, ishte kurorëzimi i kësaj ceremonie që gëzoi të gjithë komunitetin.

Shto koment

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.