Welcome to Vlora

Vlorë, sot nisi viti i ri shkollor, suksese të gjithë nxënësve

Sot nisi viti i ri shkollor për arsimin parauniversitar.

Kryebashkiaku i Vlorës uron fëmijët nga shkolla “Selam Musai’ të Babicës

Njësoj si energjia dhe të qeshurat e fëmijëve të shkollës ‘Selam Musai’, në Babicë, qoftë i gjithë viti shkollor. Suksese të gjithë fëmijëve, t’i duan librat sepse janë e vetmja rrugë që mund t’i drejtojë te të gjitha dëshirat.

1162 nxenes me pak jane kete vit ne Vlore. Nga nje vit me pare kur jane rregjistruar rreth 13 962 kete vit jane 12300 nxenes.

Nje numer ne ulje referuar sipas kreut te arsimit Irena Toshkallari e lidhur me situaten ne pergjithesi ne te gjithe vendin.

Per here te pare ne bankat e shkolles ulen 880 nxenes nderkohe qe ne tre Shkolla do te zhvillohet mesimi me dy turne.

Nderkohe ne tre Shkolla do te shikohet mundesia per te krijuar shkolla te mesme te bashkuara kjo edhe per shkak te nxenesve te paket.

Ne Vlore jane Shkolla: 43 publike dhe 11 private. Në Selenicë janë 14 shkolla qendër edhe 10 shkolla vartëse. Ne bashkine Selenice nuk hapet Shkolla ne fshatin Lapardha per shkak se eshte rregjistruar vetem nje nxenes.

Shto koment

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.