Welcome to Vlora

Vlora po vishet Kuq e Zi

Qyteti i Vlorës ka hyrë dalëngadalë në një prej muajve më të bukur, muajin e Festës së Pavarësisë dhe Flamurit tonë të bukur Kombëtar. Ballkonët e shtëpive dhe fasadat e bizneseve janë zbukuruar për 28-29 Nëntor, dhe nuk ka si të mungojë Flamuri me shqiponjën dykrenare.

Shto koment

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.