Welcome to Vlora

‘Vijnë në Vlorë dhe duan shërbim me pesë yje por duan të paguajnë si në supermarket’

Vijne ne Vlore dhe duan sherbim me pese yje por duan te paguajne si ne supermarket; duan peshk deti por ta paguajne me cmim rezervati; duan Vloren por nuk duan vlonjatet se e kane dialektin e rende; kerkojne sherbim me kulture por kamarierit i flasin harbutshe; shajne vendasit per pastertine dhe per plehrat ne Sazan por harrojne qe i hedhin vete; ju mbetet hatri per investimet qe ka qyteti por nuk kujtohen se qarrin nuk e kane marre vlonjatet por Fusha e Gega e te tjere dhe nuk i zbaton asnje ndertues vlonjat; ankohen per cmimet e resorteve por harrojne qe resortet i kane Samir Mane e Gon Papuli qe akoma nuk kane mesuar notin.

Ej, po me avash kur i jepni gojes a….

Dritan Hila

Shto koment

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.