Welcome to Vlora

Teatri ‘Petro Marko’ së shpejti me pamje dinjitoze

Teatri sëshpejti do ketë pamje dinjitoze në prag të 60-vjetorit të saj .Bashkia e Vlorës do ketë ndihmën dhe kontributin e biznesmenit Sinan Idrizi . Kryebashkiaku Leli dhe biznesmeni Idrizi inspektuan nga afër ambjentet e teatrit ,ku investimi do të perfshi skenën ,dhomën e aktoreve dhe tualetet ,zgjerimi i kapacitetit të sallës .

Kryetari i Bashkise së Vlorës falenderon biznesmenin Idrizi ku dhe në një pronocim për mediat fton edhe biznesmenet e qytetit të afrohen dhe të kontribuojne .

Ndërsa biznesmeni Idrizi në pronocim për mediat deklaron që kjo eshtë një investim dhe dhuratë për artistët dhe qytetin e Vlorës

Shto koment

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.