Welcome to Vlora

Skanimi i Menuve Dixhitale per biznesin tuaj

Just Scan eshte aplikacion mobile i cili ju lejon skanimi e menuve direkte nga celulari juaj nepermjete nje QR Kode unik dhe te personalizuar per bizesin tuaj. Munde te perdoret lehtesisht ne biznesin tuaj nese keni nje restorant, bar, lokal, piceri klientet munde te marin udhezimet per munune, cmimet, ofertat ndersa jane ulur ne tavoline. Skanimi i menuve dixhitale ofron shume benefite te cilat tashme jane testuar dhe nga klientet tane:

  • Eshte teper modern dhe inovative ne kohet e sotme.
  • Shmang kontaktin fizik mes klienteve.
  • Kursen kohe dhe ju i ofroni klienteve nje produkte ndryshe.
  • Lehtesi ne perdorim, update te menuva, pjatave, sipas kerkesave te biznesit.

Per me shume informacione koontaktoni ne : freelancerit@gmail.com ose ne numrin e telefonit +355693852933.

Shto koment

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.