Welcome to Vlora

Pse Bajram Bega kandidat për President? Rama tregon arsyen

Rama ka treguar pse është zgjedhur Bajram Bega.

Rama: Sepse është shëmbëlltyra e ati normaliteti, e asaj qytetarie, e sensit të shërbimit ndaj vendit dhe njerëzve të këtij vendi për të cilin ajo zyrë ka një nevojë urgjente. Shefi i Shtabit të Përgjithshëm është një nga kandidaturat e propozuara nga Grupi Parlamentar i PS. Unë nuk kam qenë ndër propozuesit dhe më vjen shumë mirë që diskutimi i sotëm i kryesisë ishte një diskutim i hapur me shumë debat në një frymë shumë pozitive dhe me shumë sens përgjegjësit, gjë për të cilën kemi shumë nevojë në mbledhjet tona të brendshme. Më vjen shumë mirë që një pjesë e kolegëve të kryesisë janë zhgënjyer pozitivisht. Ne do të zgjedhim Presidentin e Shqipërisë në seancën e ardhshme dhe jemi të qetë që kemi kaluar në një proces ku ne e kemi dhënë disponilitetin tonë të plotë.

Nëse nuk e pranon Bega propozimin?

Rama: Ju kam thënë që unë nuk ec asnjëherë me nëse. Shefi i Shtabit të përgjithshëm është një nga profilet më të larta të një shteti. Eksperienca na tregon se ai që vinte nga ajo zonë e jetës që janë forcat e armatosura, është Presidenti që do të mbahet mend shumë gjatë, që është Alfred Moisiu.

Në përditësim…

Shto koment

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.