Welcome to Vlora

Pas Rusisë edhe Bjellorusia publikon listën e vendeve ‘jomiqësore’, mes tyre edhe Shqipëria

Qeveria e Bjellorusisë ka miratuar listën e vendeve jo mike. Vendimi përkatës i Këshillit të Ministrave është publikuar në Portalin Kombëtar Ligjor të Internetit.

Përveç vendeve të BE-së, kjo listë përfshin edhe 12 shtete të tjera – SHBA, Mbretëri e Bashkuar, Australia, Kanadaja, Norvegjia, Zelanda e Re, Shqipëria, Islanda, Maqedonia e Veriut, Lihtenshtajni, Mali i Zi dhe Zvicra.

Vendimi hyn në fuqi nga dita e publikimit zyrtar.

Më 7 prill, presidenti i Bjellorusisë nënshkroi një dekret që synon “mbrojtjen e subjekteve ekonomike kombëtare nga debitimi i fondeve nga llogaritë e tyre me kërkesë të banorëve të shteteve të huaja që kryejnë veprime armiqësore kundër subjekteve juridike ose individëve bjellorusë”.

Shto koment

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.