Welcome to Vlora

Parku i Shtëpisë së Pavarësisë drejt marrje formës përfundimtare, ja si duket

Punimet në Parkun i Shtëpisë së Pavarësisë kanë ecur me ritme të shpejta, teksa kryeministri Edi Rama ka publikuar pamjet nga sheshi, i cili duket se tashmë ka marrë formë.

Punimet në Parkun i Shtëpisë së Pavarësisë kanë ecur me ritme të shpejta, teksa kryeministri Edi Rama ka publikuar pamjet nga sheshi, i cili duket se tashmë ka marrë formë.

“Vlorë – Parku i Shtëpisë së Pavarësisë drejt marrje formës përfundimtare”, shkruan Rama.

Parku i Shtëpisë së Pavarësisë, do të jetë një hapësirë tjetër e re që do t’u ofrojë fëmijëve, gjyshërve, familjeve dhe vizitorëve e turistëve, një mundësi të re në qytetin që do të jetë një prej motorëve të fuqishëm të ekonomisë së vendit. Parku i Shtëpisë së Pavarësisë do të marrë jetë së shpejti në hapësirën këmbësore nga rrethrrotullimi i Skelës, deri tek porti. Ai do të lidhë bulevardin e ri “Ismail Qemali” me Lungomaren.

Shto koment

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.