Welcome to Vlora

Jugu i Shqipërisë, atraktiv për turistët e huaj edhe në ditët e para të janarit

Turistë italianë e francezë edhe në ditët e para të janarit po shijojnë bregdetin shqiptar, përkatësisht jugun e vendit.

Manastiri i Zvërnecit,tashmë nje atraksion kryesor në Vlorë,ku mjaft të huaj kanë zgjedhur ta vizitojnë në këto ditë të para të Janarit .

Qeparoi, një ndër atraksionet verore të Bregut të Jonit, mirëpret turistët me një pamje tërësisht të transformuar.

Shëtitorja e re që kalon në të gjithë vijën bregdetare i ka dhënë Qeparoit tiparet e një fshati tipik turistik mesdhetar, ku janë ruajtur karakteristikat dhe traditat e zonës.

Me financim të Fondit të Zhvillimit të Rajoneve, është bërë sistemimi i infrastrukturës nëntokësore, është ndërtuar pedonalja, trotuaret dhe sistemi i ndriçimit të hapësirave publike.

Bukuritë natyrore dhe trashëgimia kulturore e Shqipërisë po tërheqin gjithnjë e më shumë vëmendjen e turistëve të huaj, nga vende të ndryshme të botës.

Shto koment

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.