Welcome to Vlora

Digjet fusha e mbetjeve, shtëllungat e tymit kancerogjen janë përhapur në mbarë Vlorën

Edhe këtë të martë, fusha e mbetjeve në Vlorë sërish është përfshirë nga flakët. Shtëllungat e tymit kancerogjen janë përhapur në të gjithë qytetin. Edhe më parë mbeturinave në fushën e mbetjeve iu është vënë flaka nga persona që mbledhin mbetje plastike apo dhe hekurishte, që i djegin për të patur lehtësira në gjetjen e tyre.

Shto koment

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.