Welcome to Vlora

‘Bëni shumë kujdes me Vlorën’ , reagon kryetari i shoqates rajonale turistike “ARTA”

Nisur nga lajmet bombastike te fundit te disa portaleve te cilet ne menyre te papergjegjshme bejne antireklame per disa klikime me shume apo me keq akoma me tendence dashakeqese per favor te ndonje qyteti tjeter bregdetar qe eshte vite drite large cilesise se plazheve nga pozicioni gjaografik natyral dhe ne menyre te vecante cilesise kulinarike si kryetar i shoqates rajonale turistike “ARTA”

KERKOJ:Beni shume kujdes me papergjejgjshmerine tuaj dhe maksimalizimit me tendence negative persa i perket cmimeve ne Vlore. Do te kete pergjegjesi penale per shpifje me dem ekonomik dhe prishje imazhi. Ne Vlore ka nje game super te pasur ofertash sic e kam theksuar ne cdo interviste duke filluar nga 25 euro nata per akomodim e ketu e kam fjalen per cift dhe jo per person!!!

Ka nje game te gjere kulinarike,ndoshta me te pasur ne rajon me cmime qe fillojne nga ato me ekonomiket e deri ne nivelet me te larta cilesore.Vlora ju ofron nje klime dhe nje shumellojshmeri gjeografike qe hyjne tek me te vecantat ne nivel rajonal po e po,por edhe global po te deshironi. Kemi problematika dhe mangesi? Po,kemi dhe perpiqemi cdo dite qe ti permiresojme ato!A jane rritur kushtet e personelit dhe rrogat? Po, ne menyre absolute. Nese keni nevoje per info

Ervin Sota

Shto koment

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.