Welcome to Vlora

Aurona qenka e paparë fare, deklarata në polici: Unë nuk kam faj, e moshuara më që lloĩ e para

Gazeta Sinjali ka siguruar ekskluzivisht detaje nga dëshmia e të d shuarës kryesore, Aurora Pelajt, e cila është shprehur e p nduar, duke u arsyetuar se e beri në vetëmbr jtje. Publikimin e videos ajo e konsideron si të q llimshëm, për shkak se dje e ka lënë punën në këtë qendër.

Burimet e Sinjalit kanë bërë të ditur se Pelaj ka deklaruar para hetuesve policorë se në ditën kritike kishte shkuar t’iu ndihmojë kolegeve të cilat po merreshin me të moshuarën ( , pasi sipas saj ajo ka qenë agr sive.

Dh nën që ka ushtruar ndaj saj, ajo e ka arsyetuar duke thënë se “ajo e para më ka s lmuar”, teksa ka thënë se vi tima ka kaluar atë ditë kr za nervoze dhe ka shkaktuar ‘t lashe’ në hapësirat e qendrës.

“Unë kur kam filluar punën ajo veç ka qenë banore e shtëpisë dhe se nga mjeku është konstatuar se e njëjta ka çrr gullime m ndore. Në ditën kur ka ndodhur rasti ajo ka qenë shumë agr sive dhe kohë pas kohe përjetonte kr za nervoze dhe për këtë e kemi njoftuar doktorin.

Atë ditë, e kemi pasur për detyrë që t’ua ndërrojmë pampersat pasi e moshuara e kishte kryer nevojën fiziologjike dhe me duart e saj e ka nd tur hapësirën. Unë e kam dëgjuar një zhurme te banjoja dhe kam shkuar që të shikoj. Aty koleget e mija kishin pasur t lashe dhe desha të ju ndihmoj. Ajo më ka s lmuar dhe më ka shkaktuar l ndime në dorë, më ka s lmuar me e para. Unë nuk kam përdor dh në e as forcë të madhe përveç me ndalu s lmin e saj ndaj meje. Ajo atë ditë e ka s lmuar edhe një banore tjetër.“, ka deklaruar ajo, raporton Sinjali.

Sinjali mëson se Pelaj ka deklaruar po ashtu se forca që e ka përdorur sipas saj ka qenë nën af kt, por në një formë i ka konsideruar si të drejtë veprimet e saj, me arsyetimin se duhet të jetë dom nonte ndaj personave me pr bleme ps kike.

Shto koment

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.