Welcome to Vlora

104 vite pa burrin e shtetit! Demokratët e Vlorës homazhe për Ismail Qemalin

Me rastin e 179-vjetorit të lindjes dhe 104-vjetorit të vdekjes së Themeluesit të shtetit shqiptar, Partia Demokratike Dega Vlorë së bashku me kandidatin për kryetar bashkie z.Hysni Sharra, Sekretarin Politik të Degës z.Klodian Xhyheri, Kryetaren e LDG Vlorë znj Alta Azizi Haluci, Kryetari i PD Z. Atird Hoxha,  Nënkryetari z.Ermal Arapi, dhe anëtarë të kryesisë së degës, nderuan sot figurën e Ismail Qemal Vlorës. Në fjalën time për mediat theksova, mungesën totale të respektit të pushtetit qëndror dhe vendor, për nderimin e ngjarjeve dhe figurave historike kombëtare.

Shto koment

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.