Welcome to Vlora

Vlorë / Shkarkohet drejtori i OSHEE, te tjeret ultimatum per doreheqje.

Drejtuesi politik në Vlorë Blendi Klosi i ka kërkuar dorëheqjen drejtorëve të institucioneve të shtetit .Filloi levizja e parë ku shkarkohet Drejtori i Operatorit të Shpërndarjes Energjise Elektrike Agim Hoxhaj ku në vend të tij Albi Gjenerali . Prezantimi eshte bere diten e sotme ,Kreu i ri i ketij institucioni vjen nga Tirana duke anashkaluar intelektualet dhe specialistet e ketij qyteti .

Shto koment

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.