Welcome to Vlora

Vlorë/Nisin zyrtarisht punimet në Portin e Ri të Jahteve

Nisin zyrtarisht punimet në terren për realizimin e Portit të Jahtëve në Vlorë i cili pritet të ndërtohet pranë portin aktual.Punimet kanë nisur gjatë fundjavës ndërsa kanë vazhduar dhe gjate ketyre diteve. Ne kalaten dytesore ku ishte me pare vendqendrimi i anijeve turistike kane zbarkuar mjetet per shembjen e saj dhe thellimin e detit. Ne zone eshte vendosur dhe tabela udhezuese e projektit me afat 2 vite .

Shto koment

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.