Welcome to Vlora

Vlora pa terminal autobusësh

Vazhdon edhe këtë sezon turistik pa një terminal autobusash .Me dhjetra pasagjerë presin me orë të tëra në diell ku është tepër e rezikshme dhe cdo kush duhet ti shmang pasi ndikojne ne gjendjen shendetesore ose ulen të konsumojnë dicka nëpër lokalet pranë të disa zonave nga nisen autobuzat.

Te rruga e Re mungon dhe tabela informuese për oraret dhe destinacionet por edhe tualetet publike

Shto koment

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.