Welcome to Vlora

Shitet biznesi në Vlorë

𝐍𝐄 𝐒𝐇𝐈𝐓𝐉𝐄!

Sipërfaqe toke 6000 m² në të cilën disponon 2 objekte brënda saj

Objekti i parë është me një sipërfaqe 911 m² dhe lartësi 6 metra 👉Kati i dytë është me një sipërfaqe 968 m² dhe lartësi 3.5 metra 👉Ky objekt i ka themelet e ndertimit dhe për dy kate të tjera 🏢Objekti i dytë është një godinë 3-katëshe e cila ka një sipërfaqe ,kati pare 250 m²👉Kati i dytë me një sipërfaqe 185 m²👉Kati i tretë me një sipërfaqe 185 m²📄Prona disponon çertifikat pronësise dhe të truallit dhe objekteve të saj 📍

Vëndodhja : Në Panaja (Selavec) 🙂Nëse dëshironi më informacion apo vizitë në pronë 📱mos hezitoni të na kontaktoni në numrin e telefonit +355 68 401 2017

Shto koment

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.