Welcome to Vlora

Shitet apartament 2 + 1 , Vlorë

𝐍𝐄 𝐒𝐇𝐈𝐓𝐉𝐄🆕️Apartament 2 + 1🏢Kati 5 Banim 🛗Ashensor ↩Pamje Jug -Lindje 📐Sipërfaqe 94 m² 💶 75.000 Euro

Zona ofron cdo facilitet të nevojshëm , ndodhet midis Bulevardit kryesor dhe rrugës ” Cipajve ” me distancë 1 km nga deti .Disponon certifikatë pronësie , ju ftojmë ta vizitojmë së bashku nga afër pronën.

☎️ 𝐊𝐨𝐧𝐭𝐚𝐤𝐭𝐨 𝐓𝐚𝐧𝐢 𝐍𝐞: +𝟑𝟓𝟓 𝟔𝟖 𝟒𝟎 𝟏𝟐 𝟎𝟏𝟕 𝐏𝐞𝐫 𝐌𝐞 𝐒𝐡𝐮𝐦𝐞 𝐈𝐧𝐟𝐨𝐫𝐦𝐚𝐜𝐢𝐨𝐧 𝐌𝐛𝐢 𝐏𝐫𝐨𝐧𝐞𝐧

Shto koment

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.